Kredittkort for studenter

Sammenlign kredittkort online med oss

Som student er det smart å ha seg et kredittkort i tillegg til det bankkortet de fleste allerede har på forhånd. Med kredittkortet har du større sikkerhet når du betaler på nett, du får større økonomisk frihet, og du får ofte inkludert en rekke fordeler. Her hjelper vi deg til å finne det helt riktige kredittkort for studenter.

Få kredittkort som student

Ovenfor finner du en oversikt over de kredittkort for studenter som finnes på markedet, hvor alderskravet bare er 18 år. Noen steder 20 år. Med denne oversikten kan du få hjelp til å finne frem til det helt riktige kredittkortet for deg.

Du kan nemlig fort se hvilke kredittkort som er relevante for studenter ved å se på både kravene og vilkårene. Se om du kan oppfylle selskapets krav, og om selskapet kan dekke dine økonomiske behov. Du kan sammenligne kredittkortene på forskjellige områder for å finne frem til det beste og billigste kredittkort for studenter.

Hva bør jeg se etter?

Som student har du mange muligheter når du skal velge kredittkort, og det kan være vanskelig å velge det riktige. Først og fremst må du sjekke om du kan oppfylle kravene – f.eks. krav til alder og økonomi – for å avgjøre om selskapet i det hele tatt er relevant for deg. dernest er det i hovedregel smart å se på prisen, som inkluderer både rente og øvrige kostnader og gebyrer, samt hvilke fordeler du får med kortet.

Sistnevnte kan for eksempel være rabatter på ulike varekjøp og tjenester. Til slutt må du selvfølgelig se hvilke vilkår det finnes, og om du kan få den kredittgrensen du ønsker deg. Dette avhenger selvfølgelig av din økonomi, men varierer også fra selskap til selskap.

Gode råd til å velge kredittkort som student

Du må tenke på dine behov: skal du bare bruke kortet for å betale på butikker og på nett, skal du ha det med på mange reiser til utlandet, vil du bruke det for å låne penger på kort sikt, eller vil du spare penger på for eksempel flyreiser eller drivstoff i hverdagen?

Det er ikke mulig å angi et kredittkort for studenter som er bedre enn andre, og derfor må du avgjøre ut fra dine behov hvilket som er best for akkurat deg. Bruk oversikten til å få overblikk over markedet og velge ut de beste og mest relevante kredittkort for deg.