Kredittkort for alle

Sammenlign kredittkort online med oss

Det finnes utrolig mange kredittkort på markedet i dag, og derfor finnes det helt sikkert også et som passer for deg. Her ser vi litt på de forskjellige muligheter som finnes, og vi hjelper deg til å finne frem til den helt riktige løsningen for dine behov.

Oversikt med kredittkort for alle og enhver

Her på siden har vi samlet en oversikt over noen av de mange kredittkort for alle som finnes på markedet i dag. Denne oversikten kan du se over, der vi har inkludert populære online kredittkort som du kan velge mellom.

Det er en stor fordel for deg å undersøke markedet før du velger, for da øker du din sannsynlighet for å finne den riktige løsningen for deg. Og det er ikke uten betydning hvilket kort du velger.

Bruk oversikten over for å finne de kredittkort som er relevante for deg, basert på dine behov og ønsker. Du kan finne masse informasjoner om rente, gebyrer, kostnader, vilkår, beløpsgrenser osv. Nedenfor gir vi deg noen tips til hva du bør se på når du skal velge det riktige kredittkortet for deg.

Hvad bør jeg spesielt se etter?

Det finnes mange ting du kan ha med i vurderingen, men her har vi valgt å fokusere på pris, fordeler og beløpsgrense. Prisen inkluderer både renten, som er relevant dersom du vil bruke kredittkortet til mindre lån, men også øvrige kostnader og gebyrer i forbindelse med daglig bruk av kortet.

Fordeler kan inkludere rabatter på ulike produkter og tjenester som dagligvarer, brennstoff eller reiser, og de kan hjelpe deg til å spare mye penger i hverdagen på det du kjøper ofte. Sist men ikke minst er det beløpsgrensen – altså hvor mye du kan låne på kortet – som i høy grad avhenger av din økonomi. Men ulike selskaper tilbyr ulike beløpsgrenser, og samtidig er det forskjell på om de tilbyr rente- og avdragsfri perioder. Det er vesentlig å sammenligne disse tre punkter for å finne det kredittkortet som passer for deg.

Husk du må kunne oppfylle kravene

Akkurat som du har krav til kredittkortselskapet, så har de også krav til deg. Det kan være krav til alder, gjeld og økonomi i øvrig, og du kan ikke bli godkjent til kredittkortet dersom du ikke oppfyller kravene. Husk derfor alltid å sjekke disse før du sender inn din søknad, slik at du velger de selskaper som er relevante for deg.