Kredittkort for reise

Sammenlign kredittkort online med oss

Med et kredittkort kan du få rabatter når kjøper ulike varer eller tjenester med kortet. Mange selskaper tilbyr slike rabatt- og bonusordninger, og velger du de riktige da kan du ende opp med å spare mye penger i hverdagen.

For eksempel er det mulig å få rabatter eller opptjene poeng når du kjøper reiser med kredittkortet ditt. Her ser vi på hvilke selskaper som tilbyr slike ordninger, og vi hjelper deg med å fine det helt riktige kredittkortet for reise som passer for dine behov og ditt forbruk.

Sammenlign kredittkort med reiseforsikring

Vi har en oversikt over de selskaper som tilbyr rabatter eller bonuser i forbindelse med reiser. Gjennom oversikten kan du lett få overblikk over markedet, og du kan se hvilke muligheter som finnes for deg.

Med listen får du raskt muligheten til å se selskapenes krav, vilkår, priser, fordeler og mye mer, og slik kan du avgjøre hvilke som er de beste for deg. Men hva bør du da se på? Først og fremst må du oppfylle kravene. Dernest bør du se på om kredittkortet kan dekke dine behov i forhold til beløpsgrense, og om du er fornøyd med renten og øvrige priser.

Her er det relevant å bruke oversikten til å sammenligne med de andre selskaper. I tillegg bør du se på hvilke fordeler og rabatter selskapene tilbyr. Her kan det være mye penger å spare, for eksempel på ulike utgifter i forbindelse med reiser som fly, hotell, forsikring og mye mer.

Er reise kredittkort det riktige for deg?

Det finnes mange ulike rabattordninger, og reiser er bare én av de tingene du kan spare penger på. Det er derfor viktig for deg å undersøke markedet nøye før du velger, slik at du er sikker på å velge det kredittkortet som gir deg de fleste fordeler i hverdagen.

Bestiller og betaler du sjeldent reiser med ditt kredittkort, da er det kanskje relevant å fokusere på noen andre elementer og velge et kredittkort som gir deg andre fordeler.

Perfekt hvis du reiser mye

Reiser du ofte, og har du en del utgifter i forbindelse med dette, da er et reise kredittkort selvfølgelig det helt opplagte valget for deg. Du kan spare penger eller tjene opp poeng når du betaler for flyreisen, hotellet eller leiebilen, og du kan få en gratis reiseforsikring inkludert i kredittkortet. Derfor kan du faktisk ende opp med å spare mye penger ved å velge et kredittkort med fokus på reiser.