Kredittkort på 200.000 kr.

Sammenlign kredittkort online med oss

Som et alternativ til et kredittkort fra din egen bank, har du muligheten til å søke om et online kredittkort. Det finnes dog kun Ikano Bank som tilbyr kredittkort på 200.000 kr. Har du økonomien i orden, da kan du tilmed få en veldig høy kredittgrense. Vi vil gjerne hjelpe deg til å finne det kortet som passer best for deg og dine behov.

Her kan du se hva Ikano Bank har å tilby deg, men vi har også tatt med Re:member:

Om kredittkort på 200.000

Det store utvalget av online kredittkort kan virke forvirrende, og mange ender derfor kanskje opp med bare å velge et tilfeldig selskap. Men det gjelder om å utnytte det store utvalget til sin egen fordel, og slik finne et kredittkort som passer perfekt for ditt forbruk og dine vaner.

Et stort utvalg betyr nemlig stor konkurranse, og ikke minst stor forskjell i priser og vilkår. For å hjelpe deg med å få styr på de forskjellige muligheter som finnes, har vi laget en oversikt over kredittkort på 100.000, 150.000 kr., mens mulighetene for beløpsgrenser på 200.000 kr. er begrenset.

Sammenlign priser og fordeler

Du kan sammenligne flere forskjellige ting når du skal finne det beste kredittkortet, men de to viktigste er prisen og fordelene. Prisen dekker i høy grad over renten – altså det du må betale for å låne penger på ditt kort. Jo lavere rente, jo billigere lån, og jo mer fordelaktig er det for deg å utnytte kredittgrensen på kortet ditt.

Fordelene kan inkludere mange forskjellige ting, og ofte er det snakk om rabat på enten spesifikke ting som drivstoff og reiser eller varekjøp generelt. Ved å velge et kredittkort med relevante fordeler og rabattordninger kan du spare mye penger på dine innkjøp i hverdagen og minske ditt forbruk.

Gå etter den billigste kreditt

Bruk oversikten over til å sammenligne renten hos de ulike selskaper, og finn det kredittkortet som gir deg den laveste renten. Det kan være nødvendig å sende inn en gratis og uforpliktende søknad for å se ditt individuelle tilbud, så velg gjerne ut et par selskaper som du vil søke hos.

Etterfølgende kan du sammenligne og velge det mest optimale kredittkortet kroner for deg.